18. syyskuuta 2011

Synttärikortti.

Hiphei, päätin vihdoinkin panostaa synttärikortteihin, ei sitä ihan aina vietetä 18-vuotissynttäreitä! :) Sori kaverit, nää kutsut menee kylläkin sukulaisille, te luultavasti saatte jonku kämäsen facebook-kutsun. Mutta sekin tulee kaikella rakkaudella. <3
Tässä tarvikkeet: vaaleanpunaista ja valkoista mulperipaperia, kultaisia reunuskoristeita sekä netistä tulostettuja nuotteja (Eminem - Love the way you lie). Nuottiteema yllättäen siksi, että tatuoinnit menen ottamaan hyvinkin pian noiden pippaloiden jälkeen, tosin sitähän ei suurin osa sukulaisistani tiedä... :D Lisäksi sakset, liimaa, viivotin ja kynä.
 Valkoisen mulperipaperin leikkelin kortin kokoiseksi, ja noita muita tarpeita ihan oman mieleni mukaan. Sen jälkeen lätkäsin ne liiman avulla tohon valkoiseen paperiin kiinni.
 Reunojen tasauksen jälkeen kortit näyttivät tältä.
Valmis kutsu kultaisine reunuksineen ja tervetulotoivotuksineen. Koska oon köyhä opiskelija eikä mulla ollut varaa ostaa kirjekuoria, tein tonne kortin taakse osoiterivit. :) Toivotaan että noi kortit pysyy kasassa siihen  asti kun ne vastaanottajien postiluukkuun putoaa!

p.s. check this out:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti