23. syyskuuta 2011

Aherruspäivä.

Nautin eilen vapaapäivästä ahertamalla kämpän parissa! Aamuisen hyvin traumaattisen ajotunnin jälkeen kymmeneltä päätin että tänään teen kerrankin jotain hyödyllistä laiskottelun sijaan ja ryhdyin tuumasta toimeen.
Oon päättäny vähän ryhdistäytyy tän mun kokkaamisen kanssa, koska intoa kyllä olis mutta jaksamista ei. Nyt siihen siis tulkoon muutos! Kaikista yksinkertaisin (ja hyvinkin edullinen) ruokalaji on tietenkin rakas pizza, jota saisin uppoamaan leipälävestä vaikka joka päivä. Huomenna pistän ohjeen tähänkin herkkuruokaan! :)
 Erittäin herkullisen näköinen ja makuinen lopputulos jonkun "en-halua-että-näyn-blogissas-mutta-ängen-tähän-kuvaan-silti"-ihmisen takana. <3
 Jälkiruuaksi herkullisia muffinsseja, tällä kertaa mustikan ja vadelman makuisina!
Tässä ehkä suurin ylpeydenaiheeni; ostin tasan vuosi sitten seittemän metriä tota ruutukangasta enkä ikinä saanu aikaseks tehä siitä mitään. Eilen viimeinkin nostin ompelukoneen pöydälle ja ompelin ne kauan kaivatut verhot! Vitsit miten voikin kaks kankaanpalasta piristää koko kämpän ilmettä. :) Mulla on kämpän värittämistalkoot menossa, seuraavina kohteina sohva ja sen tyynyt sekä päiväpeitto.

Lisäksi imuroin, järjestelin vähän kirppiskasaa kun se on ollut ihan levällään tossa yhessä nurkassa parikin kuukautta, tiskasin (oon vihdoinki oppinu tiskaan joka päivä!) ja pyyhin pölyjä. Nyt pitäis taas raivata tota vaatehuonetta. Enää 29 päivää mun synttäreihin, sen jälkeen saan toivottavasti pian kortin käteen ja sitten suhahdan viemään äkkiä tän kaiken roinan kirppikselle että saan shoppailurahaa. :D Aloin myös miettimään että haluaisin ommella säkkituolin tohon kirppisnurkkaan...paljon suunnitelmia siis tiedossa, mutta ehkä tästä kämpästä alkaa se omanlainen koti vihdoin muodostua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti