25. syyskuuta 2011

Girl you got what you deserved.

Parin päivän takaiseen siivouspostaukseen liittyen vielä tämmöinen pikku seinänkoristeluprojekti, minkä toteutin hetken mielijohteesta.

Ylemmän kuvan seinä on siis täynnä kuvia elämästäni ennen Turkua, kuten yläasteelta ja Englannista. Alemman kuvan seinällä taas on muuttoni jälkeen otettuja kuvia, tärkeitä ihmisiä (Justin Bieber!!!!!! ei siitä sen enempää.. :D) ja muistoja siitä mitä olen täällä tehnyt, leffalippuja and stuff. Tää seinä tulee täyttymään enemmän sitä mukaa mitä tapahtuu. :) Jotenkin tuntuu nyt turvalliselta nukkua kun on ihanien ihmisten ympäröimänä koko ajan. Suojelusenkeleitä.

Tietteks muuten mitä hain eilen postista kotiin...
NNO TSÄDÄÄM. Ja arvatkaa maltoinko ottaa ees kenkiä jalasta kotiin päästyäni ku aloin noita jo laittamaan?!
(pieni Koss-mainostus) Näytän joltain HeavyGirl666delta. Tai ehkä joltain hipiltä. Että näin. :D vihaan mun otsista, tekis mieli pistää siihenki lisäkkeet mut siinä vaiheessa jäis jo Ringin Samarakin kakkoseks. Ehkä vaan ootan että ne kasvaa. Aika hyvin muuten, noi on täsmälleen mun tänhetkisten hiusten väriset! Oli kyllä melkosta tappeluu näiden päähän laittaminen mutta ehkä senkin pikkuhiljaa oppii. :)

Offtopic, oon popittanu koko päivän Justin Timberlakea. Tykkään. What goes around...comes around VAAN VIE.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti