15. syyskuuta 2011

Skansen.

Tulin tunti sitten Skanssista shoppailemasta! En tosin ostanut muuta kuin Rollsin juustoaterian, mikä oli muuten tosi herkullinen, mutta oli kiva käydä paikanpäällä kun en ole koko mestassa puoleentoista vuoteen vieraillut! :) Löysin kylläkin Topsportista älyttömän hienon talvitakin mutta se ois alennuksen(kin) jälkeen maksanu ihan liikaa köyhälle opiskelijalle. Se tosin jäi kummittelemaan sen verran että saatan sen ehkä vielä mukaani hakea...Ihanan syksyinen sää muuten ulkona, pimeää ja märkää (huomatkaa pieni sarkasmin vivahde).
kuva
Vietin Suomalaisessa pidemmänkin tovin etsiessäni My wonderful world of fashion kirjaa, mutta kun en sitä löytänyt, päätin että nyt voin vihdoinkin hyvällä omallatunnolla tilata sen netistä. ja DINGDINGDING; kirja on tällä hetkellä matkalla Hansan Suomalaiseen, josta sen noudan hellään huomaani ensi viikolla! :)
kuva
Jaksoin myös aloittaa tänään tuon viimesyksyisen projektin viimeistelyt. Aloitin siis viime vuoden syksyllä tekemään villatakkia, joka ei koskaan valmistunut. Takki olisi ollut valmis yhtä hihaa ja kokoamista lukuunottamatta, mutta jotenkin ne sitten vaan jäi. Nyt otin vahingon takaisin ja tein tänään hihan lähes valmiiksi, ja huomisen vapaapäivän aion viettää läksyjen ja lukemisen ohella villatakin loppuun tekemiseen! JES, vihdoinkin pääsen käyttämään sitä. Tosin saattaa olla että villalangan villamäärä on liian suuri ja että ihoni ei kestä sitä, mutta elämä on. Voin käyttää sitä sitten pitkähihaisten kanssa. :) Pistän kuvia sitten kun villatakki on valmis! Kyseinen malli löytyy muuten Suuresta Käsityölehdestä 10/2010.
kuva
Lainasin muuten vihdoinkin Poika raidallisessa pyjamassa -kirjan. Ja itkin itkin itkin kun sen eilen luin loppuun. Kuvia äsken etsiessäni sain tietää että siitä on tehty myös elokuva. Ja nythän se on pakko nähdä. Jos mä saisin päättää niin jokaisen pitäis lukea toi kirja, eli lukekaa! Ette tuu pettymään.

2 kommenttia:

  1. Mäki luin just ton Poika raidallisessa pyjamassa, ja leffa kans etinnässä!! niin surullinen :'(

    VastaaPoista
  2. Ne viimeset sivut oli ehkä hirveimmät vaikka koko kirjan ajan tekikin mieli huutaa. :S en tiiä selviänkö leffan kattomisesta... :D

    VastaaPoista