8. elokuuta 2011

Pikkumusta(tukka).

Voin sanoa että tänä aamuna vähän jännitti tuo kampaajalle meno! Onneksi hiuksieni katkoja oli kuitenkin kaveri eikä siis pelottanut niin paljon. Olin varmasti kovin kannustava asiakas kun katselin peiliin kauhistuneena koko ajan kun istuin värjättävänä ja kynittävänä. Kun ensimmäiset 20 cm hiustupot tippuivat lattialle, melkein tuli tippa linssiin (ja silmälasit nekin jäivät vahingossa kampaajalle). Lopputuloksesta tuli kuitenkin taas miljoonasti parempi kuin olisin osannut kuvitellakaan.

Kyllä tuntui meinaan oudolta koskea noihin. :D Ei ole takista enää, mikä on ihana asia. Ei tarvitse enää tuskailla että miten sen asettelis ilman että näytän ihan hevoselta (kuten eräs espanjalainen tuttuni totesi kertoessani millaisen kuontalon omistin ennen. "I could give u a carrot." Kiitos vaan.). Kotimatkalla mietin vielä että mitäköhän sitä tuli tehtyä mutta katsoessani kotona tätä peilistä tuli hyvinkin omanlainen olo. Tarkoituksena on kuitenkin tästä lähteä kasvattamaan, mutta mistäs sitä tietää jos vaikka tähän lyhyeen malliin ihan rakastun...

Mutta hei, mitäs tykkäätte? :) Huomasin muuten että on hemmetin vaikeaa kuvata etuhiuksia ilman että pärstä näkyy. Ja päivän pannukakkumakuna oli tänään mustikka.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti