1. joulukuuta 2011

Hoppain.

Hohoi, olin just koulussa puoli kuuteen asti ja kaikenlisäks viel ihan vapaaehtosesti! Kävin eilen kaverin kanssa vähän Jättirätissä shoppailemassa ja nyt vihdoinkin sain alotettua kauan suunnitellun projektin jonka saan toivottavasti ennen joulua valmiiksi!!
Jotkut varmaan muistavat kuinka kauan sitten himosin hulluna sinistä Jumpinia. Kyseinen haalari ois maksanu postikuluineen reippaasti yli 100 euroa, ja sydämeni särkyi. Eräs kaunis päivä selailin kuitenkin koulussamme Modaa, ja hokasin sieltä overallin kaavat. Pikkuisen niitä jouduin muokkailemaan mutta hyvät tuli ja tänään vihdoinkin pääsin leikkaamaan palaset!
Jättirätissä ei juuri tuonväristä vaaleansinistä collegea ollut, enkä fleecestä halua kyseistä kledjua tehdä. Silmään pisti kuitenkin melkein heti tuo liila kangas, johon löytyi vielä lahkeita ja hihansuita varten täysin samanvärinen resori. Paremmin ei olisi voinut käydä. Keltavihreän trikoon löysin myös, sitä tungen siis hupun vuoreksi sekä taskunpusseiksi. Haalariin tulee myös vetoketju ihan tonne ylös asti, eli että hupunkin saa kiinni. Niin ja koska tää on näinkin täyskopio Jumpinista, tarviihan tää myös jotan tekstiä itteensä. Koska rakastan niin paljon ruotsia, kyllähän tästäkin piti vähän ruottalainen tehdä; jalan sivuun ompelen tekstin hoppain.
Tiekste muuten mikä tässä koko hommassa on parasta? Haalarin hinnaks tulee n. 30 euroa. In your face bitches.
Katotaan ja päivitellään miten projekti etenee! Pitäiskö mun muuten huolestua siitä etten oo vieläkään alottanu joulukortteja...?

2 kommenttia:

  1. voi vitsi tosta tulee varmasti ihan sikakiva ! : ) muistaks et mikä numero modasta oli kyseessä? itte oon haalinu samanlaista kun jumpinia ei raaski tilata (:

    VastaaPoista
  2. Moikka! Kyseessä on Modan joulunumero, eli muistaakseni 6/11. :) Toivottavasti löytyy, ja siitä tuleee kyllä ihana (enää vetoketju puuttuu!!!) :)

    VastaaPoista