29. huhtikuuta 2011

Omistettu Saralle - siitepölyn ikuiselle vangille.

Taitaa olla taas se aika vuodesta. Arvatkaa vain mikä. Nenä on tukossa, pää kipeä, jaksaminen lopussa ja kaiken lisäksi ikkunat töhnässä. Siitepöly on kaiken pahan alku ja juuri, tähän tulokseen pääsimme kaverini Saran kanssa.
Syitä miksi siitepölyä tulee vihata, löytyy paljon, jopa niin paljon että kaltaiseni lähes oireettoman henkilön on helppo samaistua niihin henkilöihin, jotka tästä vitsauksesta joutuvat kärsimään. Seuraavassa kolme vahvaa syytä vihata siitepölyä:
1. Se tulee arvaamatta - ikinä ei voi tietää millon sitä saatanan pölyä nyt sitten on ilmassa.
2. Se jatkuu aina vaan - yhtään ei tiedä koska se häviää!
3. Lääkkeistä tulee vaan huono olo - väsyttää, pää särkee ja vituttaa.

Päättelimme myös, että siitepöly ajaa lopulta aikamme nuorison työttömyyteen ja spurguuteen, koska vitutuksen ja väsymyksen ym. pölyn aiheuttamien ruumiillisten ja henkisten vaivojen määrä on sen verran suuri, ettei koulussa jaksa enää käydä ja lopulta löytää itsensä katuojasta edelleenkin nenä tukossa.
Itselläni on tänä keväänä ollut nenä tukossa, pää kipeä ja muutenkin voimaton olo. Ensin syytin kevätflunssaa, mutta kaverini ansiosta löysin oikein syypään tähänkin vaivaan! Sitä paitsi, haluaisin jo päästä pesemään noi mun ikkunat, että voisitteko puut ynnämuut pölyilijät vähän kiirehtiä, että näkisin noista läpi vielä ennen kesäkuuta?

Siitepölytiedote

kuva
Karu ihmiskohtalo.  :(

Ja nyt sitten vielä tiedoksi kaikille, että tiedän siitepölyn olevan oleellinen asia ympäristön kannalta. Kyselin ideoita blogiin Facebookissa ja jopas sieltä tuli kaikenmoista, ja tämä oli järkevimmästä päästä. :D Angstikaverini Saran blogia voi muuten lukea täältä.
Nenäliinantäyteistä kevättä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti