27. huhtikuuta 2011

Kesäisiä päiviä.

Loma meni ihan rattoisasti rakkaiden seurassa ja ulkona ollessa. Näin viikonloppuna mm. Möhmöä Helsingissä, jonka näin viimeksi lokakuussa ja myös erästä vanhaa koululaistani, jota en ole nähnyt kolmeen vuoteen. Muuten aika meni A:n kanssa ulkoillessa, pyöräillessä ja henkeviä puhuessa. :D Ihanien ilmojen vuoksi myös tää blogi on jäänyt hieman taka-alalle, koska koen tän kirjoittamisen edelleenkin harrastuksena muiden joukossa, enkä aio tuhlata noin nättejä päiviä ja laatuaikaa kullan kanssa tän kirjoittamiseen. En kuitenkaan ole lopettamassa, nou hätä, saatte kuunnella mun rääkymisiä vielä pitkän aikaa. :D

 Aion alkaa nyt Cruel Agen suurkuluttajaksi, ja lauantaina ostinkin Kampin liikkeestä (taas) yhden topin. Ja joo, tiiän että tosta näkyy läpi, mutta lähinnä olen tota nyt kotona ja koulussa isojen paitojen alla käyttänyt. Aivan ihanan ilmava ja viileä, varsinkin kun nyt on ollut ihan älyttömän kuumia päiviä. :) Paita oli alennuksessa ja hintaa tais olla se 12,90 eeroa.

 Tein kotonakin vähän kevätsiivousta, ja päätin vihdoinkin pistää ton ruokailuryhmän oikeaan käyttöön, ennen se nimittäin on ollut tossa mallinuken paikalla vaan tavaroidensäilytyspaikkana. Tajusin äsken myös että sain juuri hurjasti lisää kasvienkasvatustilaa ton ansiosta. :)

 Kevät näky myös sillä että mun hunajamelonit on alkanu kasvaan ihan hurjasti! Ja voin sanoa että noi kasvaa vielä hurjemmalla vauhdilla sitten kunhan saan noi koulittua isompiin ruukkuihin. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti